Testimoniale

Alina si Radu Nita   (11.10.2011)
Am organizat botezul la inceputul lunii septembrie 2011, la restaurantul Piccadilly. Totul a fost perfect. Meniul foarte echilibrat, cu preparate de foarte buna calitate. Servirea la mese prompta si extrem de eficienta. Ca bonus, am putut aduce bauturile alcoolice de acasa, fara a plati suplimentar "taxa de dop". In plus, firma de organizari evenimente cu care colaboreaza ei s-a ocupat de decorarea salii - deosebit de reusita. De asemenea, ne-au ajutat si cu toate micile detalii ce fac diferenta si ce-ti mananca de obicei o gramada de timp... lumanare, set pentru biserica, decoratii pt. cristelnita, cruciulite pt. invitati, etc...

In plus, daca am fi organizat evenimentul pe terasa suntem siguri ca ar fi fost chiar si mai de efect, doar ca nu am vrut sa riscam eventualele evenimente meteo neprevazute. Oricum, toti invitatii s-au simtit nemaipomenit de bine si noi am fost extrem de incantati!!! Nota 10 pentru Piccadilly.

Multumim din suflet celei care a coordonat intreaga organizare – Raluca – precum si intregii echipe de la Piccadilly! Cu siguranta pentru urmatoarele evenimente Piccadilly va fi primul pe lista noastra de optiuni!!!

Oana Nicoleta Moisa   (13.04.2011)
Felicitarile mele pentru Restaurantul Piccadilly!

M-am bucurat sa-mi vad confirmata de dvs. credinta pe care o am cu privire la faptul ca intotdeauna calitatea va fi apreciata de catre clienti si, pe termen lung, strategia "calitate ridicata" are mari sanse de reusita fata de strategia "sa vindem cat mai ieftin."

Cu speranta ca ne veti mai bucura si pe viitor cu meniurile delicioase si atmosfera relaxanta, va doresc o zi minunata!

Raluca Georgescu
Restaurantul Piccadilly este restaurantul meu preferat pentru vara. Motivul? Gradina plina de verdeata si liniste, care l-a facut deja celebru in Bucuresti. Piccadilly este un restaurant cu meniu traditional romanesc si international delicios, ce poate fi sarvurat la umbra unui copac printre razele soarelui, bucurandu-va de atmosfera de vara. Pe scurt, un restaurant ce merita vizitat.

Restaurantul Piccadilly are specific traditional romanesc si international. Prin urmare, puteti gasi in meniu salate, supe, preparate din pui, peste, vita sau porc, paste, pizza si cam tot ce va pofteste inima.

Ca punct tare, bucatarul este perfectionist in ceea ce priveste aspectul si toate felurile de mancare arata impecabil. Specialitatile casei cu care se lauda restaurantul Piccadilly sunt buturuga de vitel, puiul umplut cu ciuperci, bacon si cascaval la gratar si vitel in crusta picanta la gratar cu fasole verde. Toate 3 minunate.

Georgiana
Un restaurant cu mancare buna, atmosfera este intima, iar vara cand se deschide terasa este minunat pentru ca intreaga terasa este acoperita cu bolta de vie.

Adrian
Eu unul am fost foarte multumit, mai ales de terasa. Intr-adevar, e foarte placut sa stai pe terasa si zidurile care nu te lasa sa vezi si sa fii vazut iti creaza impresia ca nu esti in Bucuresti. 🙂

Sana
Piccadilly este unul dintre primele restaurante din oras deschise dupa 1989 si este printre putinele care si-au pastrat acelasi caracter, aceeasi locatie si acelasi nume.

Daca lucrezi in zona Unirii-Alba Iulia, este unul dintre locurile unde sa-ti faci sediu central atunci cand vrei sa iesi in pauza si sa mananci in oras cu cineva. Locatie bine gasita, mancare onorabila, si liniste: o combinatie de luat in calcul.

Meniul este extraordinar de bogat, cred ca are 10 pagini. El contine si mancare traditionala romaneasca, si retete internationale, si multe feluri pentru vegetarieni. Am incercat diverse combinatii, chiar si in zile cand eram mai imbufnata, si nu i-am prins niciodata pe picior gresit. Mancarea este foarte buna.

Ieri am mancat acolo tagliatelle cu pui si ciuperci la cuptor, care au fost yummy. E drept ca in farfuria mea era si foarte multa smantana, pe care o voi regasi pe solduri in curand, intr-o dimineata. Dar gustul a fost realmente special de bun. Apoi am luat doua imbucaturi si dintr-un curcan la cuptor cu niste cartofi copti ce aratau impresionant. Ambele feluri impecabil gatite si portiile mai mult decat suficiente.