Restaurant

  • imagine_header
  • DSCF7684
  • DSCF7704

 

Restaurantul Piccadilly Bucuresti este locul ideal unde va puteti organiza nunta, botezuri, intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.

Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri italienesti cu specialitatile specifice romanesti alaturi de cele mai bune vinuri. Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale Restaurantului "Piccadilly", intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Restaurantul Piccadilly dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 120 de locuri in salonul de la parter si 100 de locuri in salonul de la etaj.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, chiar in centrul capitalei.